Laan van Nieuw Oost-Indië 275, The Hague, The Netherlands +31(0)70 365 46 77

Holland Dance Festival Gala

Zaterdag 28 januari: Holland Dance Festival Gala

Dit programma is gelieerd aan het thema Source of Inspiration. Het heeft een selectie van de mooiste dansen. Je kunt Sylvie Guillem zien, het danskoppel Drew Jacoby en Rubinald Pronk. Maar ook Nederlandse dansgezelschappen laten fantastische dingen zien zoals Introdans met het hynotiserende In Memoriam, het NDT 2 met Shutters van Lightfoot/Leon, Moor’s Parvane (klassieker van moderne Amerikaanse dans uit 1949) van Jose Limon gedanst door de New Yorkse Limon Dance Company. Er is voor dit Gala een dresscode: feestelijk chic. De avond is inclusief snacks, drankjes en een feest na de voorstelling.

Locatie: Lucent Dans Theater (Spuiplein 150)
Tijd: 20 uur.
Info: www.hollanddancefestival.com

Leave a Comment