Laan van Nieuw Oost-Indië 275, The Hague, The Netherlands +31(0)70 365 46 77

Weekagenda De Pater

De Pater, live muziek!

Nu, op speciaal verzoek (request) van een van onze studenten, het weekprogramma van het muzikantencafé de Pater. Het “live” programma heeft vier avonden:

woensdagavond: Popworkshop & Pater sessie (= jamsessions). De workshop begint altijd om 19.30 uur. Je leert dan alle ins en outs van de hedendaagse (contemporary) popmuziek. De Pater sessie begint om 23 uur. Iedereen mag participeren.

donderdagavond: Salsa & latin jazz sessie. Elke donderdagavond is er een salsa en/of latin jazz sessie. Studenten van het Rotterdams Conservatorium laten hun muziek horen. Maar ook studenten van het Haagse conservatorium en andere muzikanten spelen op uitnodiging (invitation) mee.

vrijdagavond: Jazzpodium. Elke vrijdagavond is er vanaf 22 uur een jazzconcert. Je kunt daar luisteren naar moderne jazz en allerlei afwijkende (out of the ordinary) jazz stijlen.

zaterdagavond: Reggae, Hiphop, R & B sessies. Om 22 uur begint altijd een try-out concert van een beginnende band. Je kunt ook zelf participeren in deze try-outs! Bel dan de Pater, tel. 070-3450852.

zondagavond: Funkavond. Zij spelen tot diep in de nacht. Ook met deze sessie kun je meespelen. Je moet dan wel ervaring (experience) hebben met funk en/of jazzfunk.

Voor meer informatie: www.patermuziek.nl

Leave a Comment