Laan van Nieuw Oost-Indië 275, The Hague, The Netherlands +31(0)70 365 46 77

Mondo Leone in TWIET

Zaterdag 14 april: Mondo Leone in TWIET.

Eerst: wat is TWIET? TWIET is de aboluut eerste TWIET-etalage ter wereld. Het is een ‘social media’ etalage in de Haagse Prinsestraat, gevuld met grote en kleine boxen. Je kunt daar een box huren (rent) en daarin je product, dienst (service) of opinie laten zien (show). Deze box ziet eruit als een open kijkdoos (peep-show) met een QR-code. Het publiek kan dan met een smartphone vanuit de etalage shoppen. Je kunt via dit medium je nieuwe CD promoten. De release is dan bij 330live of Club Korzo!

Dus: Mondo Leone in TWIET: op zaterdag 14 april treedt Mondo Leone (= Leon Giesen) op (performs). Hij is een filmmaker, muzikant en verhalenverteller (story teller). Tijdens zijn optreden zie en hoor je een mix van liedjes, verhalen, films foto’s en tekeningen (drawings) over wat hem bezighoudt (occupies). Hij zegt: ‘Ik ben op zoek (in search for) naar mensen, die, zonder dat iemand het gevraagd heeft, geprobeerd (tried) hebben de wereld mooier te maken.’
Het wordt een soort ouderwets (oldfashioned) dia (slide) avondje, maar dan heel anders (completely different). Je koopt geen kaartje voor deze avond maar je moet wel een CD van Mondo Leone (€ 15,-) kopen, dat is dan je ticket.

Locatie: TWIET, Prinsestraat 53.
Info: www.twiet.nu

Leave a Comment