Laan van Nieuw Oost-Indië 275, The Hague, The Netherlands +31(0)70 365 46 77

Art & Fashion

Heb je niet veel interesse in musea, dan is er op het Noordeinde ook op 1 (zaterdag) en 2 (zondag) september Art & Fashion. Er ligt een oranje loper (orange carpet) van meer dan 700 meter. Deze lange ‘catwalk’ is er om kunst en kunsten te laten zien. Van de Dagelijkse Groenmarkt tot aan de Scheveningse Veer kun je een grote variëteit zien aan modeshows, haarstylistenshows, hakkenparade (high heels), vernissages, kunst (art) design en wijn. De vijftien galeries hebben samen 30 vernissages in twee dagen. ook laten zij kunst zien in de etalages van modezaken: Art & Fashion. Ook zijn er shows, flashmobs en ensembles die muziek spelen op een mobiel podium.

Locatie: Noordeinde, Hoogstraat en omgeving (surroundings).
Tijd: 11.00 uur tot 19.00 uur.
Info: www.hetnoordeinde.nl/events