Laan van Nieuw Oost-Indië 275, The Hague, The Netherlands +31(0)70 365 46 77

Museumnacht 2012

Zaterdag 1 september en zondag 2 september: Museumnacht 2012 Op zaterdag is er voor de derde keer een Museumnacht. Heel veel Haagse musea (meer dan 35) en culturele organisaties zijn dan tot diep in de nacht open. Het thema van de exposities en de optredens (performances) is ‘Local Heroes’.

Het is een ode aan de artistieke en culturele kracht (power) van Den Haag. Fameuze Haagse artiesten (schilders, musici, dichters (poets), acteurs etc.) inspireerden musea om een uniek programma te maken voor deze nacht. Wat kun je zien/doen? bijvoorbeeld: je kunt naar Panorama Mesdag om kennis te maken (get to know) met meneer en mevrouw Mesdag, een echt stadsstrand (city beach) in het Escher Museum zien, een cursus krijgen ‘hoe word (become) ik een paparazzo’ in het museum van Communicatie en nog veel meer….

Het complete programma kun je vinden op www.museumnachtdenhaag.nl
Tijd: van 19.30 uur tot 01.30 uur.
Locatie: de hele binnenstad.

Er is ook een afterparty(!) tot 04.00 uur in Atrium.