Laan van Nieuw Oost-Indië 275, The Hague, The Netherlands +31(0)70 365 46 77

Open Haven Dag

Zaterdag 6 oktober: Open Haven Dag. Je kunt dan zien hoe de vissers hun netten maken, hoe de gevangen vis wordt schoongemaakt of hoe de visserskotter (vissersboot) er binnen uitziet. Je kunt ook in andere schepen kijken. De officiële opening is om 11 uur in het restaurant The Pasta Company bij de haven. Van 16.30 – 17 uur is er een kunstveiling (art auction) in Loods3 op het Norfolkterrein.

De Open Haven Dag heeft niet alleen vis en boten maar ook een Kunstroute. Diverse artiesten zullen in combinatie met ART&JAZZ hun atelier openen voor het publiek, workshops organiseren en presentaties geven over hun werk. Je kunt ook actief participeren: sculpturen maken, schilderen etc. Voor kinderen worden speciale workshops georganiseerd.

Info: www.artandjazz.nl en www.openhavendagscheveningen.nl
Diverse locaties in en bij de Scheveningse Haven.