Laan van Nieuw Oost-Indië 275, The Hague, The Netherlands +31(0)70 365 46 77

Together Now

Zaterdag 6 oktober vanaf 18.15 uur. Heb je genoeg van de haven en vis, dan kun je gaan naar: Together Now, dat is een muziek- en dansfeest voor en door Den Haag. Het is een initiatief van het Nederlands Dans Theater, Residentie Orkest, Dr. Anton Philipszaal/Lucent danstheater en het Koninklijk Conservatorium.

Zes uur lang treden (perform) topprofessionals, studenten en amateurs samen op, op en rond het Spuiplein. In studio’s, op balkons, in kleedkamers (dressing room) in het Lucent danstheater etc. Je komt op plaatsen waar je normaal niet mag komen. Wat is er te doen en te zien/horen: muziek & dans van topartiesten, van oude muziek tot jazz, moderne dans tot popping & locking, Bollywood en streetdance, dj tot elektronische, klassieke en nieuwe muziek.

Locatie: Dr. Anton Philipszaal/Lucentdanstheater
Spuiplein 150
Info: www.ldt.nl