Laan van Nieuw Oost-Indië 275, The Hague, The Netherlands +31(0)70 365 46 77

Rewire Festival

Vrijdag 2, zaterdag 3 november en zondag 4 november: Rewire Festival voor hedendaagse (contemporary) kunst & muziek.
Dit is de tweede editie van het festival. Het festival focust op nieuwe muziek, hedendaagse performance en beeldende kunst. Het festival is een ontdekkingsreis (discovery) door geluid (sound), beeld (image) en speciale locaties in Den Haag.

Rewire heeft een internationaal georiënteerd programma op de dag en in de nacht. Het dagprogramma heeft presentaties, workshops en artist talks (sic). De tentoonstellingen (exhibition) kun je de hele dag en avond bezoeken. In de avond en de nacht zie je een diversiteit aan concerten en performances. Info over tijden, locaties en prijzen: www.rewirefestival.nl