Laan van Nieuw Oost-Indië 275, The Hague, The Netherlands +31(0)70 365 46 77

Koninginnedag

Dinsdag 30 april: Koninginnedag.2013_april_koninginnedagDit jaar is een heel speciale dag: Koningin Beatrix zegt ‘dag!’en gaat lekker met pensioen. Haar abdicatie is om 10 uur. Daarna is de inauguratie van Willem, rond 10.30 uur. Je kunt dat op de televisie zien (ga je niet naar Amsterdam die dag!).

Maar: terug naar Den Haag. Dit jaar zijn de meeste activiteiten rond de grachten. Daar vind je feestelijke activiteiten (ik kan me daar niets bij voorstellen (imagine) en vrijmarkten (= Hagenaars verkopen hun oude rommel (junk) op straat).

Wat kun je verder nog doen?
Rondvaart met de antieke Salonboot; tripjes met historische trams; rondritten met Haagse koetsjes (coach) en, wie van stinkende bloemen houdt, de Nationale Geraniummarkt van 8.30 tot 17 uur op het Lange Voorhout.
Je kunt ook natuurlijk thuisblijven, herstellen (recover) van je kater (hangover), op de sofa hangen/liggen en naar de tv kijken (ook leuk en heel relaxt).