Laan van Nieuw Oost-Indië 275, The Hague, The Netherlands +31(0)70 365 46 77

KoninginneKermis

En nu weer iets gezelligs voor de hele familie:
Vrijdag 19 april tot en met 6 mei: KoninginneKermis (fancy fair).2013_april_kermis Natuurlijk zijn er spectaculaire attracties: Rainforest labyrint: een verdwaalhuis (verdwalen: lose one’s way) …geen idee wat de connectie is met het Rainforest, ik hoop niet nog meer regen.

Je kunt met het hele gezin (family) dan beter naar de speciale gondeltjes van de Turbo Polyp, een echte familieattractie. Je gaat omhoog en omlaag op het ritme van muziek. Volgens de website, leuk voor jong en oud. Ouders let op: laat de kinderen niet te veel snoep, suikerspinnen en andere walgelijke (disgusting) zoete dingen eten want anders heb je in de attracties zoals de Booster Maxxx een fysiek probleem: kotsen (puke).

Locatie: Lange Voorhout, Lange Vijverberg en Buitenhof. Tijd: van 16 uur tot 24 uur.

We komen met de data steeds dichter bij de inauguratiedag van Willem Alexander…..onze nieuwe koning…