Laan van Nieuw Oost-indië 275 Den Haag, The Netherlands | +31(0)70 365 46 77

Life I live

Maandag 29 april: de tweede editie van Life I live Festival Den Haag is tijdens Koninginnenach.2013_april_lifeilive(Dit laatste woord is geen spelfout. Men zegt dat de mensen uit Den Haag die een zwaar (strong) Haags accent hebben, nooit de letter ‘t’ uitspreken (pronounce) als die aan het einde van een woord is. Dus daarom is ‘nach’ en niet ‘nacht’).

In het Hofkwartier vind je een bluesfestival, bij de Grote Kerk (Rond de Grote Kerk 12) staat een podium en daar spelen jonge veelbelovende (promising) Haagse bands. Voor het Paleis Noordeinde hebben ze een muziekcarrousel waar ’s avonds de top van de Nederlandse Jazz speelt (zeker kijken!). Het podium op het Spuiplein zal door het Paard van Troje geprogrammeerd worden met briljante popacts.

Kortom, er is heel te doen en te zien en te beluisteren op Koninginnenach!
Het exacte programma is nog niet bekend.

Voor info: Life I Live
Tijd: 19.00 – 01.00 uur (outdoor) en horeca tot circa 02.30 uur.
Een tip: als je op de 30ste de inauguratie van Willem wilt zien, moet je OF vroeger naar bed gaan dan 2.30 uur. (OF niet naar bed gaan.)