Laan van Nieuw Oost-Indië 275, The Hague, The Netherlands +31(0)70 365 46 77

Nieuwe cursussen

2013_mei_courseDirect Dutch begint in mei met diverse nieuwe cursussen. Hoeveel Nederlands ken je? Gaat het goed met de conversatie? Lees je de kranten? Volg je het Nederlandse nieuws? Welke cursus is goed voor jou? Twijfels (doubts)? Neem contact met ons op voor een advies.

NT2 cursus voor vergevorderden
Een nieuwe NT2 cursus start op maandag 27 mei om 18.00 uur. Deze cursus is een goede voorbereiding op de examens. Ook voor hen die geen examen doen. Een ervaren NT2 docent traint studenten om beter te spreken, luisteren, schrijven en lezen.
Klik hier

Conversatie Plus voor mensen die beter Nederlands willen spreken
Begint op 14 mei van 18.30-20.30.
Ruud Hisgen leidt een discussie over interessante thema’s van de Nederlandse cultuur en politiek. Deze succesvolle cursus heeft het karakter van een workshop. Er is een beetje grammatica als dat nodig is, maar het gaat vooral om vergroting van vocabulaire… Ja, de verrijking van je woordenschat. Grappige teksten, interessante discussies. Met veel verrassingen! Voor studenten die minimaal B1/B2 CEFR niveau hebben.
Klik hier

De volgende Advanced Course van 7 mei is helaas vol…
maar de volgende Intermediate Course (A2-B1 CEFR) nog niet.
Start: maandag 6 mei om 18.30 uur. (Wees snel want er zijn nog maar enkele plaatsen)
Klik hier

Basic en Elementary Courses voor beginners
Voor de absolute beginners starten de volgende Basic Courses (0 – A1 CEFR) (maandag- en woensdagavond) op 27 mei.
Klik hier

Voor wie Basic heeft gedaan is de Elementary Course.
Let op de volgende Elementary Courses (A1-A2 CEFR) starten op donderdag 2 mei om 18.00 uur en om 20.00 uur. Er zijn nog enkele plaatsen vrij! Registreer nu!
Klik hier