Laan van Nieuw Oost-Indië 275, The Hague, The Netherlands +31(0)70 365 46 77

Couperuswandeling, schrijf je in!

Zo ik iets ben, ben ik een Nieuwe Hagenaar….

De Direct Dutch Boekenclub organiseert DE COUPERUSWANDELING, onder leiding van  Wim Tigges en Ruud Hisgen.

Couperus (1)

Wanneer: zaterdagmiddag 23 juli 2016
Tijd: van half twee tot half vier
Kosten: de tour is gratis maar het Couperusmuseum kost vier euro als je geen museumkaart hebt (met een museumjaarkaart is het museum gratis). Consumpties voor eigen kosten.
Waar beginnen we? We ontmoeten elkaar uiterlijk 13.30 uur in het Louis Couperusmuseum, Javastraat 17 Den Haag. We eindigen de wandeling op het Plein rond 15.30 uur.

Er zijn nog enkele plaatsen vrij. Maximaal twintig wandelaars kunnen mee, dus schrijf je snel in!

Stuur snel een mailtje naar info@directdutch.com om een plaats te reserveren. Natuurlijk spreken we tijdens de hele wandeling Nederlands. Nederlanders zijn ook welkom.

Voor deze tour hoef je geen boeken van Couperus te hebben gelezen. De tour begint met een interessante rondleiding door het Couperusmuseum van ongeveer een half uur. Daarna wandelen we langs mooie interessante delen van het Den Haag van rond 1900. We passeren locaties die een relatie hebben met leven en werk van Louis Couperus (1863-1923), één van de grootste Nederlandse schrijvers. Zijn klassiek geworden romans geven een prachtige impressie van het fascinerende Den Haag rond 1900. Wol je liever alleen een tour maken, download dan deze app van het Literair Museum