Laan van Nieuw Oost-Indië 275, The Hague, The Netherlands +31(0)70 365 46 77

De Couperuswandeling (met Direct Dutch boekenclub)

Zo ik iets ben, ben ik een Nieuwe Hagenaar….

Op zaterdag 23 juli organiseerde de Direct Dutch Boekenclub de Couperuswandelingonder leiding van  Wim Tigges en Ruud Hisgen. De tour begon met een rondleiding door het Couperusmuseum. Daarna wandelden we langs mooie interessante delen van het Den Haag van rond 1900. We passeerden locaties die een relatie hebben met leven en werk van Louis Couperus (1863-1923), één van de grootste Nederlandse schrijvers. Zijn klassiek geworden romans geven een prachtige impressie van het fascinerende Den Haag rond 1900. Wil je alleen een tour maken, download dan deze app van het Literair Museum

Voor alle foto’s van deze tour, volg deze link!

DSC_0012 DSC_0001