Laan van Nieuw Oost-Indië 275, The Hague, The Netherlands +31(0)70 365 46 77

Workshop ‘Rembrandt’ Sunday 26 May

Dutch (English below)

Het is 350 jaar geleden dat Rembrandt van Rijn stierf. Daarom is 2019 het jaar van Rembrandt. Onze workshop op zondag 26 mei gaat over deze wereldberoemde Nederlandse kunstschilder. Saskia Kuus (Bibliotheek Den Haag) zal een lezing geven over het werk en het leven van Rembrandt. Natuurlijk is er daarbij voldoende ruimte voor vragen en opdrachten.

Leer je Nederlands? Wil je je Nederlands oefenen? Schrijf je dan gratis in voor deze interessante workshop! De workshop is in het Nederlands (level A2 en hoger). De rest van de informatie op deze pagina is in het Engels.

English

2019 marks the 350th anniversary of Rembrandt’s death. That’s why 2019 is the Year of Rembrandt! Our upcoming workshop, on Sunday May 26, is dedicated to this phenomenal Dutch artist. Saskia Kuus (The Hague Public Library) will give a lecture about his life and his works. Of course we will leave plenty of room for questions and exercises!

Are you learning Dutch, and do you want to practice speaking it? Register, for free, for this interesting workshop. The workshop is in Dutch (from level A2 and higher).

REGISTER NOW!

Do you want to sign up for this workshop? Great! Send an email to dutchup@directdutch.com to register for one or more places, for free. Here are all the details you need:

> Workshop about ‘Rembrandt’, level of Dutch: A2+ and higher

> Sunday May 26 2019 from 13.00 – 15.00 hrs (doors open at 12:45 hrs)

> Central Library The Hague (Spui 68, third floor)

> Email dutchup@directdutch.com to register

 

‘Spreek samen Nederlands’ is an initiative of Direct Dutch Institute and Public Libary The Hague