Laan van Nieuw Oost-Indië 275, The Hague, The Netherlands +31(0)70 365 46 77

Spreek Nederlands Dag, 30-10-2022

Spreek Nederlands Dag 2022 was een succes!

Wat was het GEZELLIG! Helemaal niet eng – behalve de schreeuw (scream) van Andrew Van Esch!

We hebben veel Nederlands gesproken met elkaar.

We hebben veel geluisterd naar elkaar (en naar het ANGSTAANJAGENDE verhaal van Petra!).

We hebben natuurlijk ook heel veel gelachen met elkaar! En wat hebben jullie de quiz goed gedaan!

Wij vonden het een zeer geslaagde middag. Wij willen ook graag weten wat jullie vonden.

Hier zijn wat foto’s. Hopelijk tot volgend jaar!


 

News update: we are very happy that Andrew van Esch will officially open ‘Spreek Nederlands Dag 2022’!

Dutch text below!

Why didn’t the skeleton speak Dutch? – Because he had no-body to practise Dutch with!

While this joke is a remake of an old one, it’s true for most internationals. They have nobody to practise their Dutch with. As they are attempting to speak their best Dutch, a Dutch person will often switch to English without a warning.

That’s why Direct Dutch Institute invented ‘Spreek Nederlands Dag’. Are you learning Dutch and would you like to have more opportunity to practise speaking this lovely language? We are inviting you to celebrate ‘Spreek Nederlands Dag 2022’ with us on October 30!

On this seventh edition of ‘Spreek Nederlands Dag’ we are organising a fun and interactive program in Central Library The Hague. Registration and participation is completely free. The theme of the event will be Halloween. While Halloween is all about creepy and spooky things, we promise you that speaking Dutch is not scary at all! Learning Dutch is not a trick – it’s a treat!

Spreek Nederlands Dag is for all levels, so it will be fun to participate even if you speak just a little bit of Dutch! Registration is required.

Date > Sunday October 30 2022

Location > Central Library The Hague, Spui 68 Den Haag

Times > 13:30 to 16:45 hrs

Levels of Dutch > All levels

Registration > Registration is required. Register for free by filling out this form. If you have any trouble filling out this form, send an email to dutchup@directdutch.com

 


Dutch text

Ben je Nederlands aan het leren? Vind je het eng om Nederlands te spreken? Doe dan mee met ‘Spreek Nederlands Dag’ op zondag 30 oktober. Het thema is Halloween. We gaan dus praten over ‘griezelige’ dingen, maar wij beloven dat Nederlands spreken juist helemaal niet eng is! Nederlands leren is geen trick maar een treat!

Na een pauze van twee jaar wordt dit de zevende editie van ‘Spreek Nederlands Dag’. In de Centrale Bibliotheek Den Haag organiseren we allerlei leuke, gezellige en leerzame activiteiten. Ons doel is natuurlijk om zoveel mogelijk Nederlands met elkaar te spreken.  Ook als je nog maar een klein beetje Nederlands spreekt zul je het leuk vinden om mee te doen.

Waarom organiseren we ‘Spreek Nederlands Dag’? We willen dat iedereen die Nederlands leert, vaker Nederlands kan spreken. Nederlanders spreken vaak Engels met internationals. Zelfs als je je best doet om Nederlands te spreken. En dat willen we veranderen. Doe dus met ons mee! Het programma is voor alle niveaus en inschrijven is gratis.

Datum > Zondag 30 oktober 2022

Locatie > Centrale Bibliotheek Den Haag, Spui 68 Den Haag

Tijden > 13:30 – 16:45 uur

Niveau > Alle niveaus

Inschrijven > Registreren is verplicht. Wil je je gratis inschrijven voor Spreek Nederlands Dag? Vul dan dit formulier in. Als je problemen hebt met het formulier, stuur dan een e-mail maar dutchup@directdutch.com.